Lassien kotiin paluu

Heinäkuun puolivälissä hajonnut LaCie 750 Gb Quadra oli takuureissullansa melkein kolme kuukautta. Mokoma ennätti käydä Ruotsissa asti, jossa vaihtoivat uudet sisuskalut. Särki mennyt kiintolevy oli vaihdettu uuteen.

LaCie ei anna takuuna suoraan hyllystä uutta vastaavaa, vaan takuu hoidetaan korjaamalla vanha. Tämäkin levy on saattanut kaikkine kuljetuksineen ja huoltotöineen maksaa pitkän pennin. Olisivat vaan antaneet takuuna suoraan uuden vastaavan näppiin, niin ei olisi tarvinnut kysellä alvariinsa hajonneen levyn perään. Taitaakin olla toinen ja viimeinen kerta, kun ostan LaCien työpöydälle hyrisemään. Kalliitakin ovat vielä peijakkaat..

Edit. Kappas vaan.. Valjastaessani yön pikkutunneilla Lassieta koekäyttöön, huomasin sen kasvaneen reissullansa. Hallavan hopeakuoren sisällä pyöriikin nyt 1 Teran Samsung. Yleensäkin pitkältä reissulta palattaessa saa nälkävyötä kuroa viimeiseen reikään, niin tämä peijakas onkin ollut Ruotsin maalla lihomassa. No, ruotsalaiset lihapadathan tiedämme jo historian ajoilta. Toivotaan vain, ettei Lassielle tule ähky.